Reactie Christijan Albers

[photo1]Christijan Albers is dolgelukkig met zijn contract bij Minardi. Volgens de Larenaar heeft het team grote plannen met de nieuwe auto.

“De eerste drie races, tot Imola, zal ik in de oude Minardi rijden”, aldus Christijan Albers. “Daarna zal er een nieuwe auto komen. Het team heeft grote plannen.”

“Minardi moet je zien als een opstap. In een klein team moet je kilometers maken, ervaring op doen, en circuits leren kennen. Denk een aan Fisichella en Alonso, die begonnen ook bij Minardi. Kijk eens waar die coureurs nu staan, ze rijden nu bij de topteams.”

Over de financiële achtergronden van de overeenkomst bestaan nog grote vraagtekens. Het is namelijk niet duidelijk wie het benodigde geld, naar verluidt ruim 5 miljoen Euro, op tafel heeft gelegd.
“Ik wil hier niets over kwijt”, zo vervolgd Albers. “We zullen dit op 27 januari in Amsterdam op een nu nog geheime locatie bekend maken. Minardi en ik wilden van de wilde geruchten af of ik wel voor Minardi zou gaan rijden. We hebben nu dus bevestigd dat ik 2005 voor Minardi rijdt, de rest volgt over een maand.”

“Dit is het mooiste kerstcadeau dat ik me kon wensen, dat zal het ook altijd blijven. Ik ben nu zo trots, ik kan nog steeds niet geloven dat ik nu Formule 1 coureur ben.”

Loading