Reacties Doornbos en Albers

[photo1]Christian Albers was erg tevreden nadat hij vandaag uit de Jordan stapte. De Larenaar testte voor het eerst in een bolide van het team van Eddie Jordan en maakte daar een goede indruk.

“Ik ben erg tevreden”, aldus Christian Albers. “Ik reed 5 ronden lang achter Heidfeld aan, ik was zeker niet de mindere. Dit is ook de mensen van Bridgestone opgevallen. Het is jammer dat het begon te regenen want het had nog sneller gekund.”

Robert Doornbos was iets minder enthousiast. De geboren Rotterdammer reed met de interim-Jordan, deze bleek erg nerveus te zijn.
“Het was moeilijk te bolide te controleren. De auto was moeilijk te besturen en aanvankelijk erg onrustig maar de engineers waren erg tevreden. Helaas ging er een demper stuk en waren de versnellingsbakverhoudingen niet goed. Hierdoor blokkeerden mijn wielen bij het terugschakelen. ”

De komende drie dagen blijft Doornbos met het oog op 2005 voor Jordan testen. De engineers willen zoveel mogelijk data verzamelen, de rondetijden zijn daarbij niet belangrijk. Doornbos zal de komende dagen zowel in de interim-Jordan als de oude Jordan testen.

Loading