Rechtzaak Jordan tegen Doornbos op komst?

[photo1]Jordan dreigt een rechtzaak aan te spannen tegen Robert Doornbos. Colin Kolles heeft het blad Formule 1 laten weten dat Doornbos nog 150.000 euro dient te betalen aan de Formule 1 renstal van Jordan. Volgens Kolles heeft zijn team dit geld tegoed omdat het diende als afkoopsom om de transfer van Doornbos naar Minardi mogelijk te maken.

Kolles heeft het contract aan het Algemeen Dagblad en Formule 1 laten zien. In het document staat dat de 150.000 euro voor 21 juli betaald had moeten zijn. Volgens Kolles is het contract opgesteld door het management van Doornbos en ook door hun ondertekend.

Doornbos manager, Marco Zecchi reageerde woedend nadat hij hoorde dat Kolles het contract zou laten zien aan de pers. Kolles zegt op zijn beurt nu een rechtszaak aan te spannen, niet om het geld, maar om het principe dat gemaakte afspraken nagekomen dienen te worden. Tevens heeft de teambaas laten weten dat Jordan nooit meer een meter voor Jordan zal rijden zolang Midland eigenaar van het team zal zijn.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading