Red-Bull en Star Wars

[photo1]De meeste mensen in de paddock zullen het er roerend over eens zijn, de Formule 1 renstal van Red-Bull is op dit moment de hipste van de paddock. Tijdens de Grand-Prix van Monaco zal de renstal van het energiedrankje opnieuw met een PR-stunt komen. In Monaco zullen de bolides van David Coulthard, Vitantonio Liuzzi, en Christian Klien een nieuw design krijgen om de nieuwe Star Wars film te promoten.

Officieel is het nog niet maar waarschijnlijk zullen de Red-Bull bolides in een zeer modern design op de baan verschijnen. Aan het gehele gebeuren zal in Monaco natuurlijk een hele PR campagne gewijd worden.

Jaguar dat door Red-Bull werd overgenomen promootte vorig jaar en twee jaar geleden ook al films. Vorig jaar werd Jaguar gesponsord door een diamantenhandelaar. In de neus van de Jaguar’s werden als PR-stunt peperdure diamanten verwerkt. Dit werd overigens een duur grapje omdat Klien uit de race crashte, bij deze crashte raak een diamant zoek. Deze diamant, met een waarde van € 200.000, is waarschijnlijk door een fan mee naar huis genomen.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading