Red Bull Racing en PokerStars verlengen samenwerking

PokerStars en Oracle Red Bull Racing blijven samenwerken in de tweede helft van het Formule 1-seizoen. Dit maakte beide partijen eerder bekend. Het online pokermerk zal daarmee ook in de tweede helft van het seizoen de Red Spade Pass aanbieden voor hun fans zo maakt het goed geïnformeerde CasinoScout.nl bekend op haar website.

Het Red Spade Pass-concept werd in maart 2022 voor het eerst geïntroduceerd door PokerStars en Oracle Red Bull Racing. F1 fans kregen hiermee de mogelijkheid deel te nemen aan freerolls en één van de limited edition-passen winnen. 

De winnaar van deze passen kunnen evenemententickets winnen, maar ook fanvoordelen en toegang tot speciale F1-ervaringen ontvangen. Het concept blijft hiermee zo goed als hetzelfde. 

Iedereen die er nu bijvoorbeeld in slaagt een pas te bemachtigen, krijgt een premium Grand Prix Brazilië- ervaring. Dit betekent dat de winnaars volledig gedekt zijn voor hun vlucht en overnachtingen, en daarnaast kunnen genieten van extra VIP-activiteiten.

PokerStars beloofde meer passen uit te gaan delen en meer F1 enthousiastelingen de kans te geven om er een te winnen. Rebecca McAdam Willets, Director of Partnerships, Public Relations en Consumer Engagement, zei dat het doel is om de community onvergetelijke momenten te bezorgen. 

Daarom werkt PokerStars samen met Oracle Red Bull Racing om meer entertainment te bieden aan al hun fans en spelers over de hele wereld.

“Terwijl ons partnerschap blijft groeien, kijken we ernaar uit om nog meer unieke ervaringen naar de PokerStarsgemeenschap te brengen.”

Rebecca McAdam Willets, Directeur Partnerships PokerStars

PokerStars heeft nog niet aangekondigd hoe mensen meer van deze kostbare Red Spade Passes kunnen winnen. Op dit moment opereert PokerStars niet in Nederland.