Red-Bull redder Arrows?

[photo1]De teambaas van Orange Arrows Tom Walkinshaw liet afgelopen weekend weten een nieuwe sponsor te hebben gevonden die aandelen heeft gekocht in het team. Door deze deal zou de toekomst van Arrows veilig zijn gesteld.

De media speculeerde de afgelopen dag druk over de nieuwe sponsor. Volgens velen zou het Craig Pollock zijn, Pollock reageerde meteen door de geruchten te ontkennen. Pollock heeft niets met Arrows te maken.

Volgens de laatste geruchten zou het Red-Bull zijn, Red-Bull is al sponsor van het team. Red-Bull zou zijn belang in Sauber hebben verkocht en nu een aantal aandelen bij Arrows hebben gekocht. Tevens is Red-Bull in de Verenigde-Staten begonnen met het opleiden van jonge Amerikaanse coureurs.

Deze coureurs zouden moeten doorstromen naar uiteindelijk CART en de Formule 1. Red-Bull heeft al een aantal Formule 3 coureurs onder contract staan. Red-Bull hielp al eerder coureurs, Enrique Bernoldi is door de hulp van het sportdrankje in de Formule 1 beland.

Red-Bull heeft nog niet op de geruchten gereageerd, Tom Walkinshaw wil op zijn beurt niet bekend maken wie de nieuwe aandeelhouder is. We houden je op de hoogte!

Loading