Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Red Bull verstevigt positie in kantlijnkampioenschap met huzarenstukje

Red Bull kwam, zag en overwon in Japan. Op de baan, maar ook pal daarnaast in de pitstraat. Met zowel Max Verstappen als Sergio Perez.

Verstappen Japan
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het toont maar weer eens aan dat ook dit seizoen elke schakel binnen het team van Red Bull zijn steentje bijdraagt aan het succes. Het team klokte de twee snelste pitstops van de dag, één met Max Verstappen en één met Sergio Perez. Die met Verstappen was met 2,08 seconden de allersnelste en tevens de snelste van het seizoen.

Nóg een dubbelzege dus, waarmee men de leidende positie in het pitstopklassement stevig in handen heeft. De punten worden op gelijke wijze verdeeld als punten voor een Grand Prix, dus 25 punten voor de winnaar, 18 punten voor de nummer 2, etc.

Red Bull staat al op 135 punten, gevolgd door Ferrari (76) en Mercedes (56). De absolute hekkensluiter in dat lijstje zal je misschien niet verbazen. Dat is Stake F1 met nog altijd 0 punten.

			© DHL Motorsports
	© DHL Motorsports

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Hamilton Mercedes-coureur verliest WK-punt na fikse straf tijdens sprintrace Miami