Rel om Button

Onrust bij B.A.R nadat Williams F1 bekend maakte dat de Button volgend jaar bij hen zal rijden. Dit was niet alleen verrassing voor de fans, maar ook voor het B.A.R team. Volgens B.A.R heeft de Engelsman nog een contract voor volgend jaar en kan hij niet zomaar overstappen, Button zegt hoe dan ook over te stappen.

Even ging zelfs het gerucht dat B.A.R Davidson in Hongarije zou laten rijden in plaats van Button. Dit is echter niet waar, na enkele dagen geen contact te hebben gehad ontmoette B.A.R teambaas David Richards en Jenson Button elkaar gisteren.

“We hebben een gevoelig gesprek met elkaar gevoerd”, aldus David Richards. “Ik heb hem verteld dat hij ons had moeten vertellen dat hij naar Williams voordat hij daar een contract tekende. Nu kwamen we het pas te weten nadat Williams een persbericht verzond.”

“Daarnaast heeft Button een contract met ons team. Je kan een contract zomaar niet laten varen. Ik heb van andere teambazen de steun, die vinden ook dat dit zomaar niet door beugel kan. Button zal overigens in Hongarije gewoon bij ons rijden en het seizoen afmaken. We gaan ons niet verlagen tot dat niveau. Voor dit seizoen is er sowieso een contract. We moeten het alleen nog eens worden over volgend jaar, ik ben namelijk van mening dat hij dan ook een contract bij ons heeft. Hopelijk kunnen we dit netjes oplossen.”

Loading