Relatie Villeneuve en Sauber op dieptepunt

[photo1]De relatie tussen Jacques Villeneuve en Sauber wordt er niet beter op. Peter Sauber begint nu ook zijn vertrouwen in de Canadees te verliezen en stuurde zijn coureur gisteren tijdens een testsessie zelfs naar huis. Inmiddels melden diverse Zwitserse media dat Villeneuve vervangen zal worden, zijn vervanger zou de door BMW gesteunde Antonio Pizzonia worden.

“De relatie tussen het team van Sauber en Jacques Villeneuve bevindt zich momenteel in een zeer moeilijke fase”, aldus teambaas Peter Sauber. “Gisteren wilden wij tijdens een test aërodynamische onderdelen testen. Villeneuve klaagde steeds over problemen, de monteurs konden geen probleem vinden. Wij hebben toen besloten om Villeneuve naar huis te sturen, ik wil benadrukken dat dit geen enkele invloed heeft op onze relatie.”

“Ik denk dat het verstandig is als ik over de toekomst van Jacques Villeneuve met Sauber nog geen nadere mededelingen doe.”

Felipe Massa reed vandaag op het circuit van Barcelona de vierde tijd. Het team zegt enkele verbeteringen gevonden te hebben. De Braziliaan klaagt niet over de problemen die Villeneuve gisteren wel zou hebben gehad.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading