Renault ontevreden

[photo1]Renault heeft een slechte kwalificatie achter de rug. Problemen met beide wagens waren daar de oorzaak van. Button had problemen met de setup en kwam daardoor niet verder dan de 13e tijd en Trulli raakte de muur in zijn tweede run waardoor hij in de T-car moest. Hij kon zijn tijd niet meer verbeteren door de lichte regen.

“Ik moet toegeven dat ik een beetje teleurgesteld ben met het resultaat. Ik maakte een fout op een cruciaal punt. Ik pushte echt hard in mijn tweede run. De auto was goed en de balans ook dus het is jammer dat ik niet het maximale eruit heb kunnen halen. Het team heeft goed zijn best gedaan om de T-car die voor Jenson was afgesteld zo snel om te bouwen. De T-car was ook goed maar het regen aan het eind verhinderde een goede laatste run.”

[photo2]“Het was een teleurstellende dag voor ons.” Aldus button. “De auto voelde redelijk goed aan maar ik kon geen aansluiting vinden bij een van mijn vier runs. Je hebt een groot voordeel als je iemand zijn slipstream kan pakken op dit circuit. Het wou gewoon niet lukken vandaag”

Loading