Rothengatter komt met advocaat

Huub Rothengatter, de manager van Jos Verstappen, heeft zijn advocaat opdracht gegeven de mogelijke stappen die hij kan nemen te onderzoeken. In een interview met de Telegraaf zegt Rothengatter dat zowel Trust als Jordan niet de waarheid vertellen.

“Ik ben verbijsterd wat ik op de sites van Jordan en Trust lees. Niet alleen omdat de inhoud van onderhandelingen zo maar in de pers kunnen komen, maar vooral omdat er niets van klopt. Wat zij beweren komt totaal niet overeen met de feiten. Het is absoluut niet correct. Nu krijgen wij de zwarte piet toegespeeld, terwijl ik weet dat het tegendeel het geval is. Mijn advocaat is dan ook net zo verbijsterd als ik.”

Hoe de breuk tussen Jordan en Verstappen volgens hem dan wél ontstaan is wil Rothengatter niet zeggen.

“Het is beter om verder geen commentaar te leveren in het belang van Jos´ verdere carrière.”

Echter in de aankomende RaceReport toont hij welliswaar respect, maar laat hij ook doorschemeren dat het volgens hem aan Perridon gelegen heeft.

“Onder de streep mag ik Perridon. Hij maakt van zijn hart geen moordkuil en komt zijn afspraken na. Hij is een goede zakenman, dat laat hij zien met Trust (…). Anderzijds heb ik Michel in het verleden wel altijd gewaarschuwd dat de wereld van de Formule 1 anders in elkaar steekt dan het reguliere bedrijfsleven. Ik denk dat ik weet hoe die wereld in elkaar zit.”

De soap duurt dus voort…

Loading