Rothengatter naar de rechtzaal

[photo1]De manager van Jos Verstappen, Huub Rothengatter stapt naar de rechter. Rothengatter wil een schadeclaim van Arrows nadat het contract van Verstappen zomaar werd ontbonden. De advocaten lieten het Arrows team eerst formeel weten een schadeclaim te eisen, het Britse team reageerde hier echter niet op.

Rothengatter stapt nu dus naar de rechtzaal om daar een schadeclaim te eisen. Volgens Rothengatter zaten er geen clausule’s in het contract om het contract te ontbinden.

Arrows liet Verstappen en zijn managment via een persbericht weten dat het contract ontbonden was. Dit was een harde mededeling vanuit het Arrows kamp, Verstappen scoorde in 2 jaar tijd 6 van de door Arrows 9 behaalde WK-punten.

“We hebben een echt contract met een handtekening eronder” aldus Rothengatter. “Het is niet het einde van de wereld, Jos Verstappen rijdt dit jaar nog Formule 1. Zoals ik al eerder zei, dit kan wel eens sneller zijn dan iedereen denkt, meer zeg ik er niet over.”

Waar Verstappen dan Formule 1 zou moeten rijden is vooralsnog onbekend, wat Rothengatter verteld is echter tot nu toe altijd uitgekomen.

Loading