Rothengatter zoekt opvolger Verstappen

Manager van Jos Verstappen, Huub Rothengatter, heeft vandaag in de Telegraaf laten weten dat hij al op zoek is naar de opvolger van Jos Verstappen.

“Ik ben ervan overtuigd dat ik nog één Nederlander de Formule 1 in kan helpen” aldus Huub Rothengatter. “Ik wil met een weloverwogen visie laten zien dat het geen toevalstreffer was. Ik ben al druk aan het kijken wie de opvolger van Jos Verstappen wordt.”

Huub Rothengatter hielp Verstappen in 1994 de Formule 1 in, sinds die tijd heeft Rothengatter Verstappen al aan diverse teams verbonden. Rothengatter is echter niet overal even populair, Eddie Jordan kan bijvoorbeeld niet met Rothengatter overweg.

“Stel je voor dat Jos en ik later vanuit het bejaardentehuis terugblikken op onze Formule 1-periode” zo vervolgd Rothengatter. “Dan moeten we zo eerlijk zijn één ding met z’n tweeën te kunnen zeggen: dit hebben we ervan gebakken, dit was ons niveau, dit was het maximaal haalbare en verder niet zeuren. Maar wel in de wetenschap dat we er alles aan hebben gedaan en dat we onszelf niks hoeven verwijten.”