Ryan Briscoe eindigt testsessie voor Toyota

[photo1] De jonge Australiër Ryan Briscoe testte vandaag voor de derde en tevens laatste dag op het circuit van Estoril. In totaal reed Briscoe over deze 3 dagen een totaal van maar liefst 274 rondes in de TF102/06. Zijn snelste ronde vandaag was een 1.21.700

Ryan gaf aan tevreden te zijn met de tests:
“Het was leuk om in verschillende weersomstandigheden te kunnen testen. We hebben ons vooral gericht op de aerodynamica en mechanica voor tijdens regenraces. Verder heb ik gestest aan de lauch- en tractioncontrol systemen.
Ik moet zeggen dat ik het een hele leuke testsessie heb gevonden. Ik heb een goed idee van hoe de TF102 in elkaar zit en ik voel me erg prettig in de wagen.”

Toyota reist donderdag naar Oostenrijk voor de Grand Prix op de A1 Ring waar men hoopt beide bolides aan de finish te krijgen.

Loading