Sauber coureurs hebben het druk

[photo1]De Sauber coureurs hebben het de komende dagen erg druk, beide Sauber coureurs maken lange dagen om aan sponsorverplichtingen te voldoen.

Op vrijdag 8 maart werden de coureurs al uitgenodigd door Credit Suisse. Credit Suisse wilde dat Felippe Massa en Nick Heidfeld naar Singapore kwamen. Beide coureurs liepen door de straten van Singapore waarna ze op een echte Aziatische maaltijd werden getrakteerd.

Op zaterdag 9 maart moesten Heidfeld en Massa naar Kuantan komen. Dit werd op uitnodiging van Petronas (hoofdsponsor van Sauber red.) gedaan. Peter Sauber en zijn vrouw Christiane waren daar ook aanwezig.

Kuantan is de op 4 na grootste stad van Maleisië. Voor de ogen van 10.000 fans reed de Sauber C21 door Kuantan.

Op zondag moesten de coureurs weer vroeg uit de veren, Heidfeld en Massa ging samen joggen op het witte strand van Kuantan.

Op de middag brachten de coureurs een bezoek aan een van de grootste fabrieken van Petronas.

In de avond speelde Massa en Heidfeld een potje beachvolleybal met de teamleden die ook naar Kuantan waren overgekomen.

Vandaag moesten Heidfeld en Massa een trein besturen. De trein die eigendom is van Siemens reed naar Kuala Lumpur. Het was de eerste keer dat deze ultra moderne trein reed, het treinstation van Kuala Lumpur is tevens een van de modernste ter wereld.

Morgen zijn Heidfeld en Massa opnieuw uitgenodigd, dit maal door Proton. Proton is de grootste autofabrikant van Maleisië, op een circuit mogen Massa en Heidfeld het nieuwste model uitproberen.

Loading