Sauber coureurs trainen in Oostenrijk

De Sauber coureur Giancarlo en Felipe Massa hebben zich afgelopen week in Oostenrijk voorbereid op het nieuwe Formule 1 seizoen. Beide piloten werkten in Seefeld, nabij Innsbruck, aan hun conditie. De fysiotherapeuten van Sauber waren hierbij aanwezig om het tweetal te begeleiden.

Indoor-klimmen, tennis, en voetbal waren sporten die afgelopen week door de Sauber coureurs werden bedreven. De bedoeling hierbij was dat de concentratie van de coureurs werd verhoogd en dat de conditie werd verbeterd.

“We hebben veel getraind en hebben daarbij goed resultaten behaald”, aldus Giancarlo Fisichella. “Dit is een goede start bij Sauber, ik ben nu in optimale vorm en klaar voor de eerste testsessie met het team.”

Giancarlo Fisichella zal van 25 tot 27 november voor Sauber op het circuit van Barcelona in actie komen. Felipe Massa zal vervolgens van 8 tot 10 december op het circuit van Jerez testen. De testrijder van het team, Neel Jani, zal op 11 december ook nog een dag testen voor Sauber. Na 11 december krijgen de meeste werknemers van Sauber rust, het team zal dan dit jaar niet meer in actie komen.

Loading