Sauber in gesprek met meerdere motorenfabrikanten

Vanmiddag sprak F1news.nl uitgebreid met een medewerker van de persafdeling van Sauber. Op Isabella Stangherlin vuurden we een aantal vragen af. Hieronder vind U een korte samenvatting van het gesprek.

Sauber is in gesprek met een aantal motorfabrikanten. Op de vraag welke motorenfabrikanten dit zijn kregen we geen antwoord, het team wil er niets over kwijt. Of Volkswagen ook bij deze fabrikanten krijgen we mmmmmmmm it might be te horen, dit betekend misschien. Geen ontkenning maar ook geen bevestiging, in de Formule 1 betekend dit in bijna alle gevallen ja.

Wel wil het team bevestigen dat het in gesprek is met Ferrari over een mogelijke verlenging van het contract.

Sauber is ook op zoek naar een testcoureur, naast Massa en Heidfeld wil het team dus toch een testcoureur in dienst nemen. De Zwitsers zijn momenteel in gesprek met een aantal coureurs, het is nog bekend wanneer het Zwitserse team een testcoureur in dienst wil hebben.

Het doel van Sauber voor volgend seizoen is simpel, de 4e plek in het kampioenschap prolongeren. Het team heeft er het volste vertrouwen in en denkt dit volgend seizoen opnieuw te kunnen behalen.

Loading