F1 Nieuws

Kelly Piquet deelt beelden van Penelope die geniet van winnende Verstappen

Kelly Piquet deelt beelden van Penelope die geniet van winnende Verstappen

8 april - 12:30
4

Penelope, het dochtertje van Max Verstappen zijn vriendin, Kelly Piquet, was in Japan voor de tweede keer aanwezig bij een Grand Prix. Op televisie waren al schattige beelden te zien van de stiefdochter van de Nederlander. Ook Kelly heeft wat leuke beelden gedeeld van de dag van P.

Het dochtertje van Daniil Kvyat en Kelly is vaak te zien voor het publiek. Penelope komt regelmatig in beeld tijdens livestreams van Verstappen voor Team Redline op Twitch. Dat levert dan af en toe ook hilarische beelden op.

In Australië was Penelope ook al aanwezig bij de Grand Prix. Verstappen viel die race uit, dus het was geen geweldige eerste F1-ervaring voor P. De Nederlander was dan ook blij dat hij haar in Japan wel blij kon maken met een overwinning. Hij vertelde dat Kelly wel blij zou zijn, omdat ze anders bang was dat het geen geluk kwam als Penelope meekwam naar de Grands Prix.

Na de race zag Verstappen dan ook een blije stiefdochter juichen bij het podium. Ze riep: “Yeah, Max!” Dit was ook terug te horen op televisie. Kelly heeft zelf inmiddels ook beelden op haar Instagram-stories geplaatst. Deze beelden zijn hieronder te zien.

Schattige beelden van stiefdochter Verstappen, Penelope