Sensationele presentatie McLaren MP4-22

[photo1]Mclaren heeft vandaag haar nieuwe bolide voor 2007 op sensationele wijze gepresenteerd. De wagen draagt de naam MP4-22. Ook werd vandaag de nieuwe sponsor Vodafone gepresenteerd. De logo’s van de provider staan groot op de sidepods en vleugels van de nieuwe Mclaren. De fraaie hoofdkleur van de wagen wordt dit jaar aangehouden. Wereldkampioen Fernando Alonso neemt startnummer 1 mee naar Mclaren.

Aerodynamisch gezien is er aan de wagen niet al te veel veranderd wat voor het blote oog te zien is. De engine cover werd verder doorgetrokken naar achteren en de chimneys (die in 2000 door Mclaren werden geintroduceerd) zijn een stuk groter geworden.

Als onderdeel van de presentatie reden Lewis Hamilton en Fernando Alonso vandaag demonstratierondjes door de straten van Valencia. Bij de presentatie waarbij Fernando Alonso, Lewis Hamilton, Pedro de la Rosa, en Gary Paffett het publiek vermaakten waren meer dan 100.000 mensen aanwezig.

De presentatie van McLaren volgde vervolgens in het hypermoderne technologie museum. Na een groots opgezette show kwam de auto tevoorschijn. Vervolgens werd de gehele stad Valencia op meer dan 1 uur groots vuurwerk getrakteerd.

Edwin Scholten / Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading