“slechte verliezer”Vettel, nog steeds zicht op de titel

Sebastian Vettel ligt nog steeds op koers voor de titel, ondanks dat hem verweten wordt dat hij te veel fouten maakt.

Volgens Jenson Button heeft Sebastian hem gebeld om zijn excuses aan te bieden, dit was voor de actie op Spa waarbij Vettel hem uit de race reed.
“het was goed dat hij mij belde maar ik heb er mijn punten niet mee terug” aldus Jenson Button.

De man met de meeste pole positions dit seizoen is ervan overtuigd dat hij de titel gaat pakken. “deze 13 races zijn niet allemaal even vlekkeloos verlopen maar ondanks dat lig ik maar 31 punten achter op de koploper”
“Ik ben eerlijk genoeg om mijn fouten te bekennen en ervan te leren. dat maakt mij een betere rijder. Maar ik ben wel een slechte verliezer. Iemand die een goede verliezer is hoort ook niet thuis in de sport.
Ik ben wel iemand die de dingen achter zich kan laten en de volgende morgen erweer tegen aan gaat”

(rg)