Spyker F1 met Albers naar Bavaria City Racing

[photo1]De organisatie van Bavaria City Racing heeft vandaag bekend gemaakt dat het Spyker F1 Team met Christijan Albers dit jaar opnieuw op het evenement actief zullen zijn. Het zal het derde jaar op rij worden dat Albers in Rotterdam met een Formule 1 auto door de straten zal razen.

Het Spyker F1 Team zal met twee auto’s naar Rotterdam komen, wie de tweede coureur wordt die in actie mag komen is nog niet bekend gemaakt.

“We zijn er bijzonder trots op om als enige Nederlandse Formule 1-renstal mee te kunnen doen aan Bavaria City Racing”, aldus Spyker F1 directeur Michiel Mol. “Dit evenement brengt autosport en Formule 1 daar waar het thuishoort: bij de echte fans. We gaan er een mooi spektakel van maken.”

Ook Christijan Albers was in zijn nopjes:
“Uiteraard mag Spyker niet ontbreken tijdens Bavaria City Racing. Net als vorig jaar heb ik erg veel zin in dit fantastische evenement. Vol gas over de Willemsbrug rijden is een unieke ervaring, hoewel ik hoop dat het weer dit jaar wat beter meewerkt. Ik moet er overigens nog eens goed over nadenken of ik opnieuw mijn helm in het publiek gooi….”

Naast het Spyker F1 Team zal ook het Renault ING F1 Team met een auto naar Rotterdam komen.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading