Spyker gaat met Albers om de tafel

[photo1]Het Spyker F1 Team en Christijan Albers gaan binnen 2 a 3 races met elkaar om de tafel zitten. Beide partijen gaan praten over volgend seizoen.

“We hoeven er niet omheen te draaien”, aldus Spyker F1 directeur Michiel Mol in Spyker Magazine. “Christijan worstelt met de afstelling. Vindt hij een goede set-up, dan is hij prompt snel. Dat wel.”

“We hoeven er niet omheen te draaien, Adrian is doorgaans sneller dan Christijan dit jaar. Christijan vindt het een moeilijke situatie, dat mag duidelijk zijn. Het lijkt een beetje op de situatie bij McLaren, waar Hamilton Alonso telkens te snel af is.”

“Over twee of drie races gaan we met Christijan rond de tafel. Hij wil graag naar de top, maar daar zijn wij ook volgend seizoen nog niet. Hij is toe aan teams als Williams of Toyota, maar ik weet niet of dat lukt?”

Het Spyker F1 Team lijkt de enige serieuze optie voor Christijan Albers in de Formule 1 te zijn voor volgend jaar. De onderhandelingspositie van Albers is dankzij de tegenvallende resultaten niet sterk. Daarnaast staan er op de achtergrond diverse coureur te trappelen die de nodige miljoenen voor een stoeltje bij Spyker F1 op tafel willen leggen. Het lijkt er dan ook op dat Albers, die al onder druk staat, een onzekere tijd tegemoet gaat.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading