Stoddart over tweede coureur

[photo1]Vandaag was er in Australië een interview waarbij Paul Stoddart, Justin Wilson en Jonathan Palmer via een telefoonverbinding antwoord gaven op vragen van Australische journalisten.

“Hopelijk kunnen we onze tweede coureur nog voor de kerst bekend maken” aldus Paul Stoddart. “Dit hangt echter van enkele commerciële zaken af, het wordt nu wel erg kort dag. Ik hoop het voor de kerst te kunnen afronden, maar ik denk dat we richting januari gaan. Het wordt in ieder geval een Nederlandse coureur, maar het is nog niet bekend of dit Christijan Albers of Jos Verstappen zal zijn.”

[photo2]”Naast de twee Nederlandse coureurs zijn er nog een aantal andere coureurs waarmee we in onderhandeling zijn. We hebben een van de laatste vrije stoeltjes in de Formule 1, er zijn ongeveer 20 coureurs die hierin willen rijden. KL Minardi heeft interesse in de twee Nederlandse coureur, hierover hebben we nooit geheimzinnig gedaan. We blijven tot het allerlaatste moment met alle coureurs praten, je moet realistisch blijven, er kan van alles gebeuren.”

Loading