Stoddart wacht op Frentzen- Verstappen

Teambaas van KL Minardi Asiatech Paul Stoddart heeft vandaag in een officieel persbericht laten weten te wachten op de Frentzen- Verstappen situatie. Stoddart zou Webber graag als tweede coureur willen hebben, Stoddart maakt echter pas zijn beslissing als Arrows zijn tweede coureur bevestigd.

Minardi testte vandaag op het circuit van Valencia, Mark Webber maakte daar indruk. De Australiër was gisteren de snelste Minardi coureur ooit op het circuit van Valencia. Desalniettemin voelde Webber zich niet goed in de bolide, het stoeltje paste niet goed en daardoor zat de lange Australiër veel te hoog in de bolide.

“Het is goed om weer in een Formule 1 bolide te zitten” aldus Webber. “Ik heb ervan genoten om met Minardi te kunnen werken. De bolide was betrouwbaar, dat gaf me de kans om steeds harder en harder te gaan. Het was niet de eerste keer dat ik hier was, ik denk dat het team op circuit veel data kan verzamelen omdat het te vergelijken is met Budapest en Monaco. Ik ben blij om het team geholpen te hebben”

De Nederlander Albers was ook op de baan te vinden, Albers zetten een tijd neer van 1.17.620. De laatste vliegen ronde van Albers werd afgebroken nadat de rode vlag uitging. Toch is Albers tevreden en hoop van 21 tot 23 januari opnieuw in de bolide te kunnen zitten.

Minardi testte een nieuwe versnellingsbak en een nieuwe achterwielophanging. Het team was zeer tevreden met de data die verzameld werden.

Loading