Stoddart: “We kunnen Jaguar verslaan”

[photo1]De teambaas van Kl Minardi Asiatech Paul Stoddart heeft vandaag op een persconferentie laten weten te denken Jaguar te verslaan.

Ook denkt Stoddart zich aan het begin van het seizoen met Toyota te kunnen meten. De Australier hoopt Toyota, Jaguar, en Arrows te kunnen verslaan.

“Ik denk dat we tijdelijk voor Toyota kunnen blijven, en Jaguar en British American Racing hebben het dit jaar nog niet zo goed gedaan” aldus Stoddart. “Ik denk dat we de tweede Arrows voor moeten kunnen blijven. Ik denk dat Jaguar, Arrows, en British American Racing de teams zijn die we dit jaar kunnen volgen.”

“We richten ons op de 9e plek in constructeurs kampioenschap. Ik denk dat we enkele punten nodig hebben om dat te kunnen behalen. We mogen zeer tevreden zijn als we een aantal teams kunnen verslaan omdat de meeste teams een veel groter budget hebben als ons.”

Kl Minardi Asiatech heeft zijn bolides inmiddels gereed. Alex Yoong werd vandaag naar de plaatselijke dierentuin gestuurd voor een fotoshoot, vanmiddag moesten Webber en Yoong poseren met een model(zie foto). Stoddart gaf vanmiddag een persconferentie.

Maar dat was nog niet alles, Minardi was vanmiddag druk bezig met het oefenen van de pitstops. Daarnaast reden er twee Minardi two-seaters op de baan. De Belg David Saelens mocht de two-seater besturen, omdat de huidige coureurs dus voor promotie activiteiten weg waren . Aan het eind van de dag maakte Saelens nog een burn-out.

Loading