Super Aguri laat test Barcelona schieten

Het Super Aguri F1 team zal opnieuw een belangrijke testsessie gaan missen. Het Japanse team zal namelijk niet in actie komen op het circuit van Barcelona volgende week.

Alle andere Formule 1 teams zullen volgende week drie of vier dagen in actie gaan komen. De test geldt als belangrijk voorbereiding op de Grand–Prix van Spanje op hetzelfde circuit aan het einde van deze maand.

Super Aguri F1 werd onlangs overgenomen door de Magna Group, hiermee moesten de financiële problemen waar het team mee kampte tot het verleden behoren. Zover is het nog niet, de transactie is nog steeds niet afgerond.

Tijdens de Grand-Prix moeten Sato en Davidson het nog altijd rustig aan doen omdat er nauwelijks reserveonderdelen zijn, dit zorgt er ook voor dat de coureurs tijdens de vrije trainingen niet onbeperkt kunnen rijden.

Super Aguri F1 heeft wel laten weten dat er verbetering komt zodra de overeenkomst met de Magna Group volledig is afgerond. De verbetering is ook nodig, tot nu toe dragen Anthony Davidson en Takuma Sato steevast de rode lantaarn.

Loading