Tauranac brengt bezoek aan Asiatech

[photo1]De ex-ontwerper van Brabham en de oprichter van Ralt racing Ron Tauranac heeft een bezoek gebracht aan de fabriek van Asiatech.

Tauranac werd legendarisch na het ontwerpen van diverse Formule 1 bolides, vooral in de jaren 80 werd hij beroemd toen hij voor Bernie Ecclestone de Brabham’s ontwierp. Daarnaast had hij een eigen bedrijf, Ralt, dit bedrijf leverde in de jaren 80 de sterkste Formule 3 bolides.

Tauranac trok zich in 1988 terug, toen verkocht hij Ralt voor ongeveer 3,4 miljoen Euro aan de March Group. Sinds die tijd leeft Tauranac een teruggetrokken bestaan op het platteland van Australië.

Vorige week was hij echter weer terug, Tauranac inmiddels over de 70 bezocht de fabriek van Asiatech. Het gonste meteen weer van de geruchten, Tauranac zou de Formule 1 bolides van Asiatech gaan ontwerpen.

Tegenover F1News.nl heeft Asiatech de geruchten al ontkent, volgends Asiatech bezocht Tauranac op zijn oude dag de fabriek om het geheel eens te bekijken. Niets meer en niets minder, inmiddels is Tauranac alweer op het platteland van Australië…

Loading