Teamgenoot Wilson nog onbekend

[photo1]KL Minardi heeft vandaag op de persconferentie in Londen geen enkele mededeling gedaan over de teamgenoot van Wilson.

Enkele internetsites melden inmiddels dat de teamgenoot van Wilson in ieder geval een Nederlander wordt, dit is onzin. Niemand bij KL Minardi wilde dit tegenover F1News.nl bevestigen, tevens is deze uitspraak volgens de persvoorlichter van KL Minardi Graham Jones op de persconferentie helemaal niet gemaakt.

Jos Verstappen en Christijan Albers praten beide nog met KL Minardi, de twee Nederlanders zijn echter niet de enige kanshebbers. Als we alle geruchten moeten geloven dan zijn wel 20 coureurs die bij KL Minardi kans maken op een stoeltje.

Christijan Albers zegt zelf dat er nog wel kansen zijn, de Larenaar heeft een concreet aanbod van Minardi. Het grootste probleem is geld, hij moet ongeveer 5 miljoen Amerikaanse Dollars betalen. Albers zal in ieder geval DTM rijden als hij het in de Formule 1 niet redt, het is nog niet zeker of dit in een 2000 of 2003 (fabrieks) auto van Mercedes zal gebeuren.

Bij management van Jos Verstappen heerst er een stilte, Huub Rothengatter laat alleen weten dat men nog in onderhandeling is met KL Minardi. Verstappen is overigens nog steeds de grootste kanshebber om teamgenoot te worden van Justin Wilson.

De bekendmaking kan nog wel een tijdje op zich laten wachten, KL Minardi heeft enkele testcoureurs en Justin Wilson om begin volgend jaar te beginnen met testen. Aangezien de Grand-Prix van 2003 pas op 9 maart plaats vind zullen de Nederlandse fans opnieuw geduld moeten tonen.

Loading