Thomas Biaggi gaat Midland testen

[photo1]Midland heeft in een persbericht laten weten dat Thomas Biaggi begin december voor het team zal testen. Biaggi is de FIA GT kampioen van 2003 en reed nog niet eerder in een Formule 1 auto.

“Thomas is succesvol geweest in verschillende raceseries, met name in het FIA GT kampioenschap”, aldus Midland teambaas Collin Kolles. “In 2003 werd hij kampioen met zes zeges en ook dit jaar vecht hij om de titel. Ik ben verheugd dat we hem zijn eerste Formule 1-test kunnen aanbieden, nu kunnen we zien wat hij echt in zijn mars heeft.”

“Ik ben erorm blij dat ik mag testen voor Midland, het is een belangrijke stap in mijn carierre”, zo laat Thomas Biaggi weten. “Ik ben al enige tijd bezig met de voorbereidingen op de test, het is niet iets wat je zomaar even doet. Ik wil Midland en mijn manager Eva Baldassin bedanken, zonder haar zou het nooit gelukt zijn.”

Biaggi zal samen met Christijan Albers en Nicky Pastorelli testen. Of de Italiaan ook een serieuze kanshebber is voor het tweede stoeltje is onduidelijk. Voor het tweede Midland stoeltje naast Albers worden een groot aantal namen genoemd.

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading