Thunder in China uitgesteld, persconferentie Minardi

[photo1]Het Minardi F1X2 team heeft het evenement “Thunder in China” uitgesteld tot 15 december, dit is een week later dan gepland. “Thunder in China” is uitgesteld omdat het materiaal van Minardi F1X2 niet op tijd in China kon zijn. Tevens zal het team op 12 december een persconferentie geven.

Christijan Albers en Alex Yoong zullen op 15 december in de tweezitter van Minardi in actie komen. Yoong heeft sterke connecties in China, het is daarom erg belangrijk dat de Maleisiër in actie komt. De Maleisische sponsors zijn hier zeer tevreden mee.

“Thunder in China word heel speciaal en heel belangrijk voor KL Minardi” aldus Paul Stoddart. “Het is de eerste keer dat er een Formule 1 bolide in China zal rijden. Het evenement zal live worden uitgezonden op de Chinese TV, dit zal de fans enthousiast maken.”

[photo2]Het evenement word overigens gesponsord door BSA, dit bedrijf wil haar activiteiten op de Chinese markt vergroten. KL Minardi moet hier een belangrijke rol in gaan spelen.

Op donderdag 12 december zal KL Minardi een persconferentie geven, wat het team wil mededelen is niet bekend. Mogelijk maakt het team één van haar coureurs bekend. Voor de Nederlandse autosportfans zou dit een heel belangrijke dag kunnen worden. Het kan overigens ook zo zijn dat KL Minardi iets heel anders bekend maakt, de fans moeten dus nog even geduld tonen. Wij houden je in ieder geval op de hoogte!

Loading