Tijdelijke Max Verstappen tentoonstelling in Breda

Van zaterdag 4 december t/m zaterdag 11 december wordt de Koepel in Breda omgetoverd tot een waar Max Verstappen walhalla met een eenmalige tentoonstelling, Vleugels to the Max. Je kan aan de hand van verschillende foto-exposities achtergrondverhalen over Max Verstappen en Red Bull Racing ontdekken.De toegang tot de tentoonstelling is gratis. Het reserveren van een tijdvak is wel verplicht. Reserveer je ticket voor Vleugels to the Max hier.

Vleugels to the Max - een unieke tentoonstelling
Vleugels to the Max – een unieke tentoonstelling© Rode Stier

Vleugels to the Max

Formule 1-fotograaf Frits van Eldik neemt je mee in een audiotour met mooie verhalen bij unieke foto’s van een jonge Max Verstappen. Je ontdekt de verhalen achter Red Bull Racing en hoe het team zich door de jaren heen heeft ontwikkeld en talenten als Max Verstappen, maar ook Sebastian Vettel en Daniel Ricciardo hebben klaargestoomd met het Red Bull Junior Team en Toro Rosso. Daarnaast zijn er enkele echte F1-auto’s en andere race items uit de carrière van Max van dichtbij te bewonderen en kan je nog eens genieten van de prachtige hoogtepunten van de afgelopen jaren.Huisfotograaf en goede vriend van Max en de familie Verstappen, Frits van Eldik, volgt de coureur al jaren en dit levert prachtige foto’s op, die een persoonlijk kijkje geven in de ontwikkeling van Max. “In de oude foto’s zie je waarom Max zo goed is geworden. Waar de basis is gelegd, met name door Jos Verstappen. Maar je ziet ook hoe dat verhaal samenkomt bij het team van Red Bull Racing die zijn ingericht en in staat zijn de grootste talenten vleugels te geven, met de rol van het Red Bull Junior Team en Toro Rosso (het huidige Alpha Tauri). De expositie geeft dus echt een totaalbeeld van het team en Max Verstappen”, zegt Frits van Eldik.

Openingstijden*

De expositie is geopend van 10:00 – 17:00 uur, en is toegankelijk met een geldige QR-code of negatief Corona-testresultaat en toegangsticket. Tickets zijn vanaf nu te reserveren.

Loading