Toyota uitermate tevreden

[photo1]Beide Toyota coureurs kwamen vandaag aan de finish tijdens de Grand-Prix van Hongarije. Het is sinds de Grand-Prix van Oostenrijk in mei dat beide bolides geen problemen kende.

Mika Salo kreeg na de race een penalty van 25 seconden omdat hij de pitstraat onveilig verliet.

Allan McNish
“Ik had een goede start en had Mika Salo en Pedro De La Rosa voor me rijden. Ik kon niet halen dus het was wachten op de pitstops. Bij mijn tweede stop kan ik de versnellings niet selecteren en verloor ik wat tijd, in het laatste gedeelte van race maakte ik echter veel tijd goed. Ik heb verder geen grote problemen gekend, alleen wat onderstuur.”

Mika Salo
“De balans van de auto was best goed. Ik raakte De La Rosa bijna in de pits, hiervoor ben ik gestrafd. Ik heb een goede race gereden vandaag, ik ben niet blij dat ik bestraft ben. Het is een normale actie. In de laatste ronden liet mijn brandblusser los en spoot schuim in de bolide. Ik heb de laatste ronden bijna niets gezien en op de tast gereden!”

[photo2]Ove Anderson (President Toyota)
Ik ben heel erg blij met dit resultaat. Het is lang geleden dat we met twee auto’s aan de finish zijn gekomen. Dit doet het gehele team goed. Een goed weekend, alleen de penalty was dan iets minder.”

Loading