Toyota wil Glock en Trulli houden

[photo1]Officieel is het nog niet maar dat lijkt slecht een formaliteit, Jarno Trulli en Timo Glock zullen zo goed als zeker volgend jaar wederom opnieuw voor Toyota uitkomen.

Toyota F1 teambaas John Howett was na de Grand-Prix van Hongarije zeer duidelijk: “Zoals de situatie nu is willen we allebei onze coureurs voor volgend jaar behouden, intern wordt hier niet over getwijfeld”.

Jarno Trulli heeft in ieder geval nog een doorlopend contract tot eind 2009, het contract van Glock loopt aan het einde van dit jaar af. Glock presteerde de laatste Grand-Prix zeer sterk en haalde in Hongarije een knappe 2e plaats, hiermee lijkt de Duitser zo goed als zeker een contractverlenging te hebben afgedwongen.

“Deze tweede plek in Hongarije is fantastisch”, zo gaat Howett verder. “Op vrijdag hadden we nog wat problemen maar op zaterdag wisten we al dat we snel waren. De tweede plek van Timo Glock is een fantastische prestatie van het gehele team, onze volgende doel wordt nu het middelste treetje van het podium!”