Trulli zet Toyota onder druk

[photo1]Jarno Trulli zet zijn team Toyota onder druk, de Italiaan heeft de Japanse autofabrikant laten weten snel met een nieuw aanbod te komen omdat hij diverse interessante aanbiedingen van andere Formule 1 renstallen heeft ontvangen. Trulli wil graag bij Toyota blijven maar zegt dat hij niet eeuwig op het team kan blijven wachten.

“Ik ben nu Toyota coureur en mijn eerste optie is bij Toyota blijven”, aldus Jarno Trulli in het Italiaanse magazine Tuttosport. “We zijn vooruitgegaan en ik denk dat we nog beter kunnen worden. Alle ingrediënten hebben we in huis, we hebben wat nodig is om te winnen, dus zie ik geen reden om van team te veranderen.”

“Maar het klopt dat ik interessante aanbiedingen heb van andere teams. Ik heb nog geen aanbieding van Toyota. Toyota moet me spoedig een aanbieding doen, ik kan niet eeuwig wachten, ik wil weten wat het team met me wil.”

In hetzelfde blad gaf Trulli ook nog kritiek op zijn voormalige teamgenoot en wereldkampioen Fernando Alonso.
“Het is niet netjes wat Alonso deed, als ik voor een ander team tekende zou ik hier geen informatie over lekken. Als coureur moet je respect hebben voor het team waarmee je de races rijdt.”

Peter Gloudemans
F1News.nl

Loading