Trust en Verstappen begraven strijdbijl

[photo1]Michel Perridon, directeur-eigenaar van Trust, Europa’s grootste onafhankelijke fabrikant van multimedia accessoires, en Jos Verstappen, ‘s Nederlands succesvolste autocoureur ooit, zijn weer on speaking terms. De plooien, in het verleden ontstaan tijdens de samenwerking, zijn inmiddels gladgestreken en beide partijen sluiten niet uit in de toekomst weer met elkaar verder te gaan.

“Ik heb Jos altijd als een maatje van me beschouwd en ik ben blij dat de lucht geklaard is”, zegt Michel Perridon. “Ook goede vrienden hebben wel eens wat, zo gaat dat in het leven. Het feit dat we weer goed contact met elkaar hebben onderstreept ons wederzijds respect.” Over de samenwerking destijds is hij duidelijk: “De sponsoring van een rijder in de hoogste regionen van de racerij is een goede investering gebleken, laat daar geen twijfel over bestaan.”

[photo2]Jos Verstappen zegt ook verheugd te zijn met de hernieuwde contacten met Michel Perridon. “Ik heb veel te danken aan Michel en Trust. Maar daarnaast heb ik ook altijd persoonlijk goed kunnen opschieten met Michel. Het is een bijzondere man met het hart op de tong. Zo ben ik zelf ook, daar hou ik wel van. Ik ben blij dat de contacten hersteld zijn en ik hoop dat we samen nog veel raceplezier zullen hebben.”

Huub Rothengatter, de manager van Jos Verstappen, laat zich in soortgelijke bewoordingen uit. “Onze samenwerking liep door een meningsverschil ten einde maar ik kijk desondanks met plezier terug op de tijd dat we contact hadden met Michel en zijn bedrijf Trust. Het was jammer dat die vruchtbare periode door wat onnozelheden enigszins abrupt is geëindigd. Ach, we hebben met z’n allen fouten gemaakt. Als grote jongens hebben we eindelijk alles eens goed uitgepraat. Ik ben blij dat ik met Michel weer in de toekomst kan kijken! Ik realiseer me terdege dat sponsors heel belangrijk zijn en die moet je koesteren. Trust was een hele belangrijke sponsor van ons en die hebben we hoog zitten. Daar draai ik niet omheen.”

Zondag zal Jos Verstappen in actie te zien zijn tijdens de Bavaria City Racing in Rotterdam. Als blijk van het vertrouwen tussen Trust en Jos Verstappen zal Jos een unieke racecap dragen…

Persbericht Trust International

Loading