Trust en Verstappen zijn het weer eens

[photo1]Jos Verstappen en Trust zijn het weer eens. Gisteren sprak Verstappen, in gezelschap van zijn persoonlijke manager Raymond Vermeulen, uitvoerig met Trust directeur Michel Perridon .

“Door alle emoties over het niet tot stand komen van een deal voor het nieuwe seizoen zijn er over en weer dingen gezegd waar we allebei spijt van hebben”, aldus Jos Verstappen. “De contacten waren overigens nooit helemaal verbroken, maar het werd de hoogste tijd om eens als grote kerels met elkaar rond de tafel te zitten. Michel en ik hebben alles wat ons dwars zat met elkaar goed uitgesproken. Wat zoal? We hebben geen zin meer om nog terug te blikken. We gaan vanaf nu weer vooruit kijken. Ik ben blij dat we weer op één lijn zitten.”

“Michel heeft zijn steun toegezegd indien er zich kansen aandienen om terug te keren in de Formule 1. Hij maakt er dus budget voor vrij, als sponsor. Ook Har Muermans van het vastgoedbedrijf Muermans Groep heeft de nodige middelen gereserveerd. Net zoals in het verleden. Aan hen heb ik het te danken dat ik vorig jaar terug kon keren, bij Minardi. Raymond Vermeulen en Huub Rothengatter gaan nu inventariseren wat de eventuele mogelijkheden zijn voor in de nabije toekomst.”

Har Muermans heeft de succesvolle verzoening tot stand gebracht. Of we Verstappen dit seizoen nog in de Formule 1 zien blijft voorlopig nog een groot vraagteken. “Het is nog erg vroeg in het seizoen”, zegt Raymond Vermeulen voorzichtig. “We moeten de kansen op een terugkeer van Jos nu zelf creëren. De contacten met de teams zijn er altijd geweest, ook de afgelopen periode. Maar nogmaals, ik ga nu geen schattingen doen. Het belangrijkste is dat Trust ons opnieuw steunt, zodra er zich een serieuze kans voordoet voor Jos om terug te keren in de Formule 1.”

Trust krijgt nu overigens wel de kans om zich te verbinden aan Christijan Albers, Robert Doornbos, de Formule 1 renstal van Jordan, en de nationale autosport.

Loading