Trust niet blij met Verstappen

[photo1]Jos Verstappen liet gisteren weten in samenspraak met de sponsoren besloten te hebben de Jordan test van 1 juni te annuleren. Het samenspraak met de sponsoren is waarschijnlijk niet helemaal goed verlopen, Trust dreigt namelijk zijn steun aan Verstappen in te trekken.

In het Algemeen Dagblad laat Trust directeur Michel Perridon van zich horen. Perridon dacht veel media aandacht te krijgen om de nationale media de test van Verstappen zouden volgen. Nu Verstappen annuleert krijgt Trust dus ook geen extra publiciteit. Perridon dreigt nu zijn steun in te trekken, echter is er nog wel exclusiviteitscontract dat hij met Verstappen heeft ondertekent dat tot 2006 loopt.
“Nu hij deze test heeft afgezegd, acht ik me daar ook niet langer aan gebonden”, reageert directeur Michel Perridon. ”

Trust overweegt nu enkel Christijan Albers te gaan ondersteunen die momenteel niet onverdienstelijk in het DTM kampioenschap rond rijdt. Overigens wordt over het algemeen aangenomen dat Verstappen zijn test annuleerde omdat hij geen mogelijkheid had om bij Jordan in te stappen. Giorgio Pantano stond enige tijd onder druk maar kwam afgelopen woensdag met geld over de brug.

Loading