Trust nu officieel sponsor Christijan Albers

[photo1]Zoals F1News eerder al wist te melden is Trust officieel sponsor geworden van Christijan Albers. Albers zal dit seizoen met de Trust logo’s rond rijden.

Trust hoopte via de sponsoring haar naamsbekendheid en afzet in Duitsland te vergroten. “We hebben gekeken naar verschillende mogelijkheden om onze naamsbekendheid in Duitsland te vergroten. DTM leek ons de beste manier, het wordt steeds populairder en we zijn ook blij dat er een Nederland is die dit jaar tot de favorieten behoord” aldus Müriel Wolda Marketing Manager van Trust.

Christijan Albers die dit weekend tijdens de eerste DTM-race van het seizoen op de Hockenheimring goed wil presteren is ook verheugd.
“Sinds vorig jaar is er een heleboel veranderd maar resultaten is de enige manier om de top te halen. Ik zie de sponsoring van Trust als een groot compliment en ik ga ervoor zorgen dat ze het maximale krijgen. Samen gaan we voor de top!”

[photo2]Het logo van Trust is op de voorkant en achterkant van de Mercedes van Albers te vinden. Tevens staat het logo van de computerfabrikant op de raceoverall en helm van de Larenaar.

Loading