USF1 haalt Ferguson in huis

Ondanks de uitspraken van Bernie Ecclestone waarin hij liet weten USF1 volgend jaar niet aan de start te verwachtingen is het team nog wel serieus aan het werk. Het nieuwe Amerikaanse Formule 1 – team heeft Bernard Ferguson, de voormalige topman van Cosworth, in huis gehaald.

“We gaan Cosworth motoren krijgen dus het is mooi dat Ferguson nu bij ons werkt”, aldus USF1 oprichter Peter Windsor in Autosport. “De Cosworth motor van volgend jaar heeft dezelfde basis als in de tijd dat Ferguson het bedrijf leidde.”

“We zullen er volgend jaar gewoon bij zijn met USF1. Natuurlijk kan er bliksem inslaan en de hele fabriek plat leggen maar dat is onzin. Ik was wel wat verbaasd over de uitspraken van Ecclestone, maar hij zei dat waarschijnlijk omdat hij al een hele tijd niets van ons heeft gehoord. Mensen realiseren niet dat we druk bezig zijn om de fabriek in te richten met machines. Natuurlijk kunnen we foto’s de wereld in sturen waarbij de we muren aan het verven zijn maar daar heeft niemand wat aan.”

(pg)