Van der Garde aast op teststoeltje Force India

[photo1]Giedo van der Garde wil graag in de Formule 1 actief blijven. De 23-jarige Nederlander was vorig jaar testcoureur bij Spyker F1.

Van der Garde zou graag testcoureur willen worden bij Force India F1 (het voormalige Spyker red.). Onlangs tekende Van der Garde nog een contract bij P1 Motorsport in de World Series by Renault. Vorig jaar reed Van der Garde naast zijn testwerkzaamheden bij Spyker F1 ook in de World Series by Renault, de Nederlander stelde toen teleur.

“Ik hoop verder te kunnen testen bij het Formule 1-team van Force India”, aldus Van der Garde op zijn officiële website. “Ik heb in 2007 meerdere malen getest voor het team, dat toen nog Spyker F1 heette, en dat is me bijzonder goed bevallen. We zijn dan ook in onderhandeling met het team om onze samenwerking te verlengen. Met de Formule 1 als ultiem einddoel in het achterhoofd, is het natuurlijk geweldig als ik er kan blijven testen.”

In december testte Van der Garde al voor Force India F1. Deze test maakte echter nog deel uit van het contract dat met Spyker F1 was afgesloten.

Loading