Circuit Zandvoort

F1 Nieuws

Van Overdijk slaat voetbalclubs af en wordt mede-eigenaar Circuit Zandvoort

Van Overdijk slaat voetbalclubs af en wordt mede-eigenaar Circuit Zandvoort

2 mei - 16:13
1

Robert van Overdijk, de algemeen directeur van Circuit Zandvoort, blijft in Zandvoort. De Telegraaf meldt dat Van Overdijk ook mede-eigenaar wordt van het circuit.

In de afgelopen maanden werd de circuitdirecteur veelvuldig gelinkt aan een rol in het betaald voetbal. Van Overdijk werd gelinkt aan de bestuursfuncties bij Ajax en AZ. Bij AZ ging die functie snel naar Merijn Zeeman, maar Van Overdijk werd nog wel in verband gebracht met de rol van Alex Kroes bij Ajax. Er lag een conreet aanbod op tafel van Willem II, maar dat heeft Van Overdijk dus afgeslagen.

‘’Ik ben niet de persoon om alleen op de winkel te passen. Voor mij zijn de waardering, het feit dat ik nu ook mede-eigenaar ben en de ambities nieuwe prikkels. We hebben een prachtige reis achter de rug, maar er ligt er nu ook weer een mooie reis voor ons’’, laat Van Overdijk weten.

De Grand Prix van Nederland op het Circuit van Zandvoort staat nog tot en met 2025 op de F1-kalender. De Nederlandse GP is ook in 2024 weer de eerste race na de zomerstop. De Grand Prix in Zandvoort wordt verreden op zondag 25 augustus.