Verlaat Ralf Schumacher Williams?

Volgens de Duitse media lijkt het erop dat Ralf Schumacher Williams aan het eind van dit jaar zal verlaten. Schumacher is niet tevreden over de huidige gang van zaken, daarnaast kunnen Williams en Ralf Schumacher het voorlopig nog niet eens worden over de salariseisen van de coureur.

“Het zou jammer zijn als ik Williams moet verlaten, maar ik kan het me niet veroorloven om me slecht te laten behandelen door Williams”, aldus Ralf Schumacher. “Ik ben niet gefrustreerd maar ik kan de dingen die afgelopen maanden zijn gebeurd moeilijk begrijpen.”

Ralf Schumacher kwam in 2000 naar Williams, volgens geruchten wil de Duitser een salaris van tussen de 10 en 15 miljoen Euro gaan ontvangen. Teambaas Frank Williams wil dit salaris niet betalen, hij wil een kleiner bedrag betalen met eventuele bonussen als Schumacher goed presteert.

“Op dit moment heb ik nog geen haast voor 2005”, aldus Frank Williams. “Er zijn meerdere coureur die in 2005 voor ons zouden kunnen rijden. Bij Ralf Schumacher gaat het puur om geld, we hebben nu besloten de onderhandelingen tijdelijk te staken, halverwege het seizoen gaan we opnieuw met elkaar in gesprek.”

Loading