Verstappen: “Ik rijdt dit jaar Formule 1”

Op de Jos Verstappen Fanclub dag in het Autotron in Rosmalen heeft Jos Verstappen zijn fans nogmaals laten weten dit jaar Formule 1 te rijden. De dag die door 20.000 fans werd bezocht was volgens de meeste fans niet geslaagd.

Voor binnenkomst hadden de meeste fans al uren in een file gestaan op de A2, in de hal waar Verstappen werd geïnterviewd was de kwaliteit van het geluid vervolgens erbarmelijk.

Verstappen liet weten voor kerstmis door Michael Schumacher benaderd te zijn, de Duitser wilde Verstappen als testcoureur bij Ferrari onderbrengen. Verstappen prefereert echter het rijden van Grand-Prix en ziet het aanbod van Schumacher al een back-up.

Op dinsdag en woensdag zal Verstappen weer op de Arrows fabriek in Leafield zijn. Volgens Verstappen is er nog steeds maar 1 motor van Cosworth op de fabriek waar niet mee kan worden gereden. Verstappen denkt dat het de windtunnel deal met Jaguar (die niet doorging) hier de oorzaak van is.

Verstappen is 6 dagen geleden geopereerd aan zijn oor, dit is goed gegaan. Nu gaat de Nederlander weer hard aan zijn conditie werken om eind januari met Arrows te gaan testen.

Loading