Verstappen misschien naar Dakar

Jos Verstappen, laatst in het nieuws door een rechtszaak, gaat misschien door naar de Dakar. De Nederlander zou eens graag in gesprek gaan met Peter Van Merksteijn, waarmee hij al eens reed in de 24 uur van Le Mans. Zo heeft Verstappen laten weten in de Telegraaf waar hij columns voor schrijft.

“Ik zou ontzettend graag eens met Peter willen praten. Al vaker heb ik de Dakar in overweging genomen, maar als ik telkens de bedragen hoorde die er mee gemoeid zijn, dan lijkt het hopeloos.” Zo vertelde Verstappen.

“Nu Peter mee heeft gedaan, en helaas is uitgevallen, word het weer eens tijd om met elkaar te gaan praten. Als privérijder redt je het niet in de Dakar, dan ben je compleet kansloos. Peter heeft nu tenminste contacten, dus hopelijk worden mijn kansen nu reëler.” Zo sloot Verstappen af.

De Nederlander heeft na zijn rechtszaak alweer een deuk in zijn imago opgelopen. Jos Verstappen was al ooit eerder in het nieuws omdat hij “losse handjes” had, ooit sloeg hij iemand anders met zijn helm op een kartbaan.

JP