Verstappen naar Minardi?

[photo1]Het lijkt nog slechts een kwestie van tijd voordat Jos Verstappen zijn handtekening zet onder een contract van Kl Minardi Asiatech. De Nederlander is een vergevorderd stadium van de onderhandelingen met Minardi.

Teambaas Paul Stoddart wil Verstappen graag als eerste coureur aantrekken.
“Ik maak er geen geheim van dat ik Jos Verstappen graag in mijn team zou willen hebben” aldus Paul Stoddart. “Ik ben in serieus gesprek met het management van Jos Verstappen, ik hoop alles voor de Grand-Prix van Japan rond te hebben. Verstappen hoeft geen sponsorgeld mee te nemen, sponsors zijn overigens natuurlijk altijd welkom.”

Verstappen was tijdens de Grand-Prix van België ook veelvuldig in de pitbox van Minardi te vinden, de garagedeuren gingen zelfs even dicht toen Verstappen een bezoek bracht aan de pitbox van Minardi.

[photo2]Minardi is ook nog in gesprek met Ferrari en Cosworth, waarschijnlijk zal Minardi volgend jaar met een Cosworth krachtbron in actie komen. Jordan en Jaguar zullen met de nieuwe Cosworth motoren rijden terwijl Minardi met de Cosworth van dit jaar in actie zal komen.

Van de tweede coureur wil Stoddart wel geld zien, dit stoeltje zal 5 miljoen Amerikaanse Dollars kosten. Anthony Davidson, Justin Wilson, Enrique Bernoldi, David Saelens, en Giorgio Pantano zijn in de race voor dit stoeltje.

Loading