Verstappen vervanger Heidfeld?

[photo1]Volgens verschillende Britse media zal Jos Verstappen vanaf de Grand-Prix van Canada de plek van Nick Heidfeld overnemen mits de Nederlander comfortabel in de bolide kan plaats nemen. Jos Verstappen en zijn management willen vooralsnog niet op de geruchten reageren.

De cockpit van de bolide van Jordan is zeer smal, Verstappen is breder dan de huidige Jordan coureurs. Daarnaast is de Nederlander ook ruim 10 centimeter langer dan Giorgio Pantano en Nick Heidfeld. Jordan zal voor de aankomende test op 1 juni nog wat aanpassingen maken, zo zullen de pedalen anders in de bolide worden geplaatst zodat Verstappen meer ruimte zal hebben.

Het is dus afwachten hoe comfortabel Verstappen in de bolide zit, na de test op Silverstone weet men meer. Overigens houdt Jordan nog steeds vol dat het om een kennismakingstest gaat om het “Formule 1 gevoel” te krijgen.

Nick Heidfeld heeft echter niet betaald voor zijn Jordan zitje. Jordan zou het geld hard nodig hebben en zou het sponsorgeld van Verstappen dus goed kunnen gebruiken. De andere piloot Giorgio Pantano heeft inmiddels aan zijn betalingen voldoen.

Loading