Vettel en de pechduivel deel 1

Nadat Sebastian Vettel door een probleem met een bougie de winst in de eerste grand prix van dit seizoen moest opgeven en hij dus nog net op P4 kon eindigen, Heeft hij ook bij de grand prix van Melbourne grote problemen gekend. Zag het er naar uit dat hij door een rem probleem van de baan raakte, bleek dit dus later een kapote wielmoer te zijn.

De fabrikant van de remmen heeft in een verklaring aangegeven dat er geen problemen waren met de remmen die door Brembo geleverd zijn. Dit werd in veel persberichten wel geschreven.
De fout lag in een te vast gedraaide wielmoer die er voor zorgde dat er is kapot ging aan de ophanging van de auto van Vettel. Mogelijk kwam dit door de wielmoersleutel die te strak stond afgesteld. Redbull zal de procedure nader bekijken en waar nodig aanpassen.

Vettel heeft dit seizoen veel pech . Dit gebeurde hem afgelopen seizoen ook al en dat heeft hem dan ook het kampioenschap gekost. In verschillende media staan berichten dat Vettel teleurgesteld is en komen er al geruchten over andere teams.

Zal Vettel aankomend weekend eindelijk zijn pole position om zetten in een overwinning? we zullen zien……..

(DO)

Loading