Vettel klaar voor Zandvoort

Afgelopen weekend kreeg hij nog de wereldpers over zich heen na zijn aanvaring met Mark Webber, aankomend weekend heeft Sebastian Vettel echter het rijk alleen als hij in de Red Bull Formule 1 – bolide een demonstratie geeft op circuit park Zandvoort.

Verwacht wordt dat er komend weekend tussen 50.000 en 60.000 bezoekers naar de RTL GP Masters of Formula 3 op Zandvoort zullen komen. Dit is af te leiden aan de afname van gratis tickets die Red Bull bij haar blikjes uitdeelt.

Naast de Red Bull F1 demonstratie is er natuurlijk ook de beroemde Formule 3 – race. Talenten zoals Valtteri Bottas en Edoarda Mortara komen hier in actie. Bottas kan hier voor unicum zorgen door de titel Master of Formula 3 te prolongeren.

Met Stef Dusseldorf en Nigel Melker komen er ook twee Nederlanders in actie. Dusseldorf hoopt op een podiumplek, van Melker die normaal in de GP3-series rijdt mag nog niet teveel worden verwacht. De 19-jarige coureurs rijdt dit weekend namelijk zijn eerste Formule 3 – race.

Naast Vettel is en natuurlijke de beroemde Formule 3 – race komen er nationale klassen in actie en zal de Formule BMW in actie komen. Genoeg te zien dus aankomend week in Zandvoort!

(pg)

Loading