Villeneuve blijft positief

[photo1]Jacques Villeneuve zegt nog steeds gemotiveerd te zijn nadat hij vandaag tijdens de Grand-Prix van Hongarije in de 14e ronde met hydraulische problemen moest uitvallen.

“Ondanks mijn uitvalbeurt ben ik redelijk optimistisch”, aldus Jacques Villeneuve. “Ik weet zeker dat we vandaag 2 of 3 WK-punten hadden kunnen halen als de auto niet kapot was gegaan. We hadden heel veel benzine aan boord, ondanks dit was de bolide toch erg snel. Het circuit was stoffig maar mijn bolide werkte goed.”

“Het is jammer, we wisten al vrij snel dat het niet goed ging. Over de boordradio werd me verteld dat ik veel oliedruk verloor, ik reed door, helaas kon ik niets anders dan uitvallen nadat de bolide alle snelheid verloor.”

“Het zijn geen goede dagen voor ons, maar we moeten niet opgeven en hard blijven werken. Er zijn nog drie Grand-Prix, met een beetje geluk moeten we daar goede resultaten kunnen behalen.”

De uitspraken van Villeneuve zijn opmerkelijk, eerder was Villeneuve altijd zeer negatief nadat hij moest uitvallen met technische problemen. De Canadees heeft echter nog steeds geen contract voor volgend seizoen, momenteel lijkt Villeneuve alles te doen om een contractverlenging bij B.A.R te krijgen.