Virgin praat over uitbreiding BrawnGP sponsoring

Goed nieuws voor BrawnGP, Sir Richard Branson van Virgin was dit weekend in Bahrein om te praten over uitbreiding van de sponsoring.

Virgin heeft in Melbourne afgesproken per Grand-Prix te gaan sponsoren, naar verluidt zou Virgin daarbij ongeveer 250.000 euro per Grand-Prix betalen. Brawn en Virgin hebben toen afgesproken na Maleisie over verdere sponsoring te gaan praten.

Sir Richards Branson is uitermate tevreden over de sponsoring maar mede door het succes van Brawn zijn er nu meerdere partijen die interesse tonen: “Ik zou zo snel mogelijk een deal willen sluiten voor de rest van 2009, we zouden graag titelsponsor willen worden met Virgin. Ik heb nu een aanbod bij BrawnGP neergelegd, dat is wat wij kunnen bieden. Ik weet dat er meer bieders zijn, als er iemand meer bied dan ons dan liggen wij er simpel weg uit.”

Ross Brawn laat weinig los over de sponsoring van Virgin, de Brit heeft alleen laten weten graag een sponsorovereenkomst voor meerdere jaren te willen afsluiten om de toekomst zijn team te garanderen.

Gisteren stonden op de BrawnGP bolide overigens de logo’s van Virgin Galatic. Dit is het commerciele ruimtevaartprogramma van Virgin dat in de toekomst van start gaat. Sir Richard Branson gaf gisteren Rubens Barrichello een ticket van 200.000 euro cadeau. Niki Lauda liet weten graag als commerciele piloot te worden getraind, de Oostenrijker is al getraind piloot voor verkeersvliegtuigen.